In 1989 werd in Hulshout Kessypool boven de doopvont gehouden.  Als één van de weinige zwembadverdelers in de buurt groeide het bedrijf in een mum van tijd uit tot een vaste waarde onder de zwembadbouwers.  In 1998 werd het filiaal in Sint-Antonius Zoersel gestart.  Door de groei van de laatste jaren startte Kessypool met een filiaal in Mol ook in de Noorderkempen.

Service

Als gevestigde zwembadbouwers hebben we de markt in de loop der jaren grondig zien veranderen. Klanten weten beter dan ooit wat ze willen en hoe het eindproduct er moet uitzien.  Deze tendens houdt ons scherp en verplicht ons om continu mee te innoveren. Door de jaren heen hebben we ons kunnen omringen met leveranciers van de beste materialen zoals Aquadeck, Speck, Astral, Alkorplan 2000,…

Met onze eigen hersteldienst kunnen we de meeste problemen op zeer korte termijn oplossen. Bijvoorbeeld: een circulatiepomp van Speck die stuk is, bent u maximum 2 dagen kwijt.  Ondertussen krijgt u een vervangmodel.  Als u de pomp zelf naar ons filiaal in Hulhout brengt, herstellen wij ze terwijl u wacht!!

Polystyreenblokken

Kessypool was één van de eerste zwembadbouwers in België die bouwstenen van polystyreen gebruikte voor het plaatsen van zwembaden.  Ondertussen zijn we zelf fabrikant en hebben we een eigen ontwerp van dit soort thermostones.  Deze bouwstenen laten ons en de zelfbouwer toe om snel en gemakkelijk te werken.  Bovendien hebben ze uitzonderlijke isolatiewaarden (0.322 W/m²K).

In onze toonzalen kan u deze materialen bekijken en er meer informatie over vergaren.  Zowel voor de zelfbouwer als voor de klant die liever alles aan onze vakmensen overlaat hebben wij de beste oplossingen.  De zelfbouwer geniet bij Kessypool uitzonderlijke kortingen.